Cornel Ilie se alătură echipei „Românii au talent“ în calitate de producător muzical

Cornel Ilie, solistul trupei VUNK, se alătură echipei Românii au talent în calitate de producător muzical. Cornel a plecat în această vară în caravana sezonului opt împreună cu echipa de producție, iar rolul său este acela de a identifica talentul muzical al concurenților care s-au înscris la preselecții.

Cornel Ilie

El gestionează partea ce ține de muzică din cadrul show-ului și aduce un plus din acest punct de vedere, contribuind cu păreri avizate la selectarea participanților cu talent în această direcție.

”Este una dintre cele mai mari realizări ale mele să fiu în echipa Românii au talent, pentru că este un concept în care cred, este un program pe care l-am urmărit cu sufletul la gură în toate cele șapte sezoane de până acum. Am intrat cu sufletul deschis într-o echipă cu care îmi place să lucrez, pentru că mă provoacă să văd dincolo de prejudecăți, dincolo de limite”, a spus încântat Cornel Ilie.

Pe lângă Cornel, în caravana sezonului opt Românii au talent a plecat, împreună cu echipa de producție, și Bogdan Bolohan, coregraful show-ului. Bogdan ajută la selectarea concurenților cu talent la dans sau coregrafie și vine de fiecare dată cu observații relevante în acest sens.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here