Cornel Ilie vrea să dispară concertele la care se intră gratuit

Concertele la care se intră gratuit trebuie să dispară din showbiz-ul românesc, a declarat la Kiss FM Cornel Ilie, solistul vocal al trupei Vunk.

Cornel Ilie si Andra

„Atât cât se poate, ar trebui să dispară concertele în care accesul este gratuit. Asta o să facă să crească și respectul artistului față de public și față de el însuși, pentru prestația lui, și va crește și respectul publicului față de artist, pentru că-l va judeca altfel”, a declarat Cornel Ilie.

„Lumea trebuie să se obișnuiască cu faptul că, pentru un act artistic, oricare ar fi el, trebuie să lași ceva de la tine”, a continuat acesta. „Sunt foarte mulți artiști care nu se respectă ei pe ei înșiși, și atunci asta se transmite cumva într-o delăsare generală”, a mai declarat el.

Invitat să cânte la matinalul realizat de Mihai Găinușă și Codruț Kegheș, artistul le-a mai mărturisit fanilor că va deveni tată doar atunci când el și jumătatea sa vor fi pregătiți. Mihai Găinușă s-a arătat curios și cu privire la planurile de viitor ale lui Cornel Ilie. „Când faci primul copil?”, a întrebat Găinușă. „O să apară un copil când o să existe acel moment în care vom fi amândoi pregătiți”, a răspuns solistul vocal al trupei Vunk.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here