vineri, iulie 12, 2024
AcasăȘTIRICornel Palade îl face să plângă pe Adrian Minune, la „Te pui...

Cornel Palade îl face să plângă pe Adrian Minune, la „Te pui cu blondele“

Cornel Palade îl impresionează până la lacrimi pe Adrian Minune, cu o melodie pe care o va interpreta la chitară special pentru el miercuri, 22 februarie, de la ora 20.30, la „Te pui cu blondele?“.

cornel palade adrian minune te pui cu blondele

Provocat de una dintre blondele din platou să cânte la chitară, Cornel Palade, partenerul de scenă al lui Romică Țociu, își va demonstra talentul pe care doar apropiații i-l știu.

El va interpreta un cântec pe versurile lui Adrian Păunescu, dar și un altul, cu dedicație pentru Adrian Minune, la rândul său invitat în platoul emisiunii prezentate de Dan Negru. Iar momentul lui Cornel îl va impresiona până la lacrimi pe interpretul de muzică balcanică, așa cum îi place lui Adrian să se prezinte.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.