Corul Bravissimo, invitat special la concertul Grupului Coral Song de pe 5 decembrie

Talentații copii din Corul Bravissimo vor urca din nou pe scena Sălii Radio din București, pe 5 decembrie 2015, începând cu ora 19:30, pentru a susține un minirecital în cadrul concertului extraordinar “Song și muzica lumii” susținut de Grupul Coral Song.

Corul Bravissimo

Într-o tradiție de peste 40 de ani, Grupul Coral Song (condus o lungă perioadă de regretatul Ioan Luchian Mihalea), cel mai popular grup coral din anii ’70 – ‘90, renăscut în 2014 sub conducerea dirijorului Daniel Jinga, reface, în cadrul acestui spectacol, o călătorie muzicală în jurul globului, aducând publicului piese din repertoriul cunoscut al grupului, dar și piese noi și numeroase surprize.

Ca invitat special, se va afla din nou în atenția publicului Corul de copii “Bravissimo”, înființat în anul 2011 la inițiativa “Asociației Culturale Bravissimo”, care a pus de altfel și bazele prestigioasei Școli de Muzică si Teatru “Bravissimo Art School”.

Membrii corului, cu vârste cuprinse între 6 și 13 ani, au fost selectați în urma unor evaluări făcute de profesioniști, toți având calitățile necesare atingerii unor performanțe la cel mai înalt nivel.

Corul Bravissimo, pregătit cu multă dragoste și profesionalism de soprana Elena Radu, în dublă calitate de dirijor și profesor de canto, a avut încă de la înființare o evoluție spectaculoasă, fiind considerat la ora actuală unul dintre cele mai titrate coruri de copii din România. Remarcabila prestație a Corului Bravissimo nu a trecut neobservată de artiști de top din România, alături de care copiii au înregistrat o serie de hituri, fiind chiar invitați sa concerteze alături de acești mari artiști în cadrul diferitelor concerte și gale – Smiley, DJ Sava, Blazon, JukeBox, Orchestra Metropolitană, etc.

Biletele pentru spectacolul “Song și muzica lumii” se găsesc pe eventim.ro și la partenerii – Orange, Vodafone, Germanos, Carturesi, Humanitas, Carrefour si OMV.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here