Corul Madrigal se alătură trupei Taxi la Sala Palatului

Pentru că împlinește 15 ani, dar și pentru că are mereu idei năstrușnice, trupa Taxi pregătește un spectacol cum nu s-a mai văzut pentru data de 17 martie, când își serbează ziua la Sala Palatului împreună cu fanii.

Taxi Sala PalatuluiAșa cum suntem obișnuiți, Taxi invită câțiva prieteni să i se alăture în spectacol, dar și artiști din diferite zone. Maia Morgenstern și Marius Florea Vizante au fost primele prezențe anunțate. Un alt oaspete de seamă va fi Corul Madrigal, care își confirmă prezența, urând „la mulți ani trupei”:

„Colaborarea cu trupa Taxi este pentru Corul Madrigal o surpriză plăcută, provocatoare! Madrigalul pune muzica pe suflet, trupa Taxi pune textele pe rană, nu ca să doară ci ca să vindece. Dan Teodorescu ştie să pună inteligenţa în slujba umorului fin sau chiar sarcastic. Împreună cu trupa lui, reușeşte să ne poarte prin labirintul emoţiilor şi ideilor, ei fiind adevăraţi taximetrişti de serviciu ai sufletelor noastre“, a spus, în numele Corului Madrigal, Maria Stoica, managerul Corului.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here