Corul Virginia State Gospel va susține concerte în mai multe orașe din România

Turneul european ”Gospel Night” al grupului Virginia State Gospel Chorale, 35 de voci extraordinare luminate de harul divin și încărcate de bucuria vieții, se oprește, timp de 5 zile, și pe meleaguri românești.

Virginia State Gospel

Astfel, în perioada 7-11 decembrie, celebrele ”imnuri” dedicate dragostei și speranței precum, ”O Happy Day” sau ”Amazing Grace” vor răsuna în sălile de spectacol din București, Brașov, Târgu-Mureș, Cluj-Napoca și Arad, și vor readuce bucuria și speranța în inimile publicului spectator.

Concertele grupului Virginia State Gospel Chorale din România vor fi susținute, astfel: 7 decembrie – Cinema Patria București, 8 decembrie- Sala Patria din Brașov, 9 decembrie – Casa de Cultură Mihai Eminescu-Sala Tineretului Târgu-Mureș, 10 decembrie – Teatrul Național din Cluj-Napoca și 11 decembrie la Sala Dacia din Arad.

Biletele au fost puse în vânzare și se pot achiziționa de la casele de bilete ale sălilor de spectacol, de la Cinema Patria și online prin ticketnet.ro, bilet.ro, și biletmaster.ro. Prețurile acestora variază în funcție de locație și de categoria de loc, astfel: Cat.III – 50 lei, Cat.II -80 lei, Cat.I – 100, sau VIP – 120 lei.

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here