Cosmin Seleși participă la „Dansează printre vise“

În această toamnă, Cosmin Seleși intră în acerba competiție „Dansează printre vise” unde, promite actorul, va fi foarte hotărât să câștige.

tcdu-15092014

„Voi fi această Simona Halep de la „Dansează printre vise”, declară amuzat Cosmin, care plănuiește să suprindă pe toată lumea cu felul în care va dansa, pentru că este hotărât să își demonstreze că poate să facă lucruri noi la fel de bine ca un profesionist. „Eu, ca orice actor, știu să dansez cât de cât, dar de aici și până la a face performanță e un pas foarte mare. Sper să-mi iasă, sper să ajung în finală, ba nu, chiar cred că am șanse foarte mari să ajung în finală și să și câștig”, declară Cosmin, care se dovedește a fi foarte ambițios.

Prezentatorul emisiunii „Te cunosc de undeva!” este nerăbdător să își etaleze talentul și pe ringul de dans, dar este foarte conștient de tot efortul fizic pe care va trebui să îl depună și de nesfârșitele ore de repetiții, cheia succesului unui moment artistic care să se ridice la nivelul așteptărilor juriului. Cosmin declară însă foarte sigur pe el faptul că „nici în vise nu o să dansez atât de bine cum o să dansez la Dansează printre vise!”

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here