CRBL, cadou inedit pentru Connect-R la audiţiile „România dansează“

Audiţiile celui de-al doilea sezon al show-ului „România Dansează” sunt în plină desfăşurare după ce întreaga echipă a străbătut ţara în lung şi în lat pentru a găsi cei mai talentaţi dansatori.

CRBL, Monica Petrica si Connect-R

Astfel că, CRBL, Connect-R şi Monica Petrilă vor juriza dansurile celor mai bune trupe, celor mai graţioase balerine şi celor mai spectaculoase apariţii pe scenă.

Dacă cei veniţi la audiţii sunt copleşiţi din cauza emoţiilor show-ului, unul dintre membrii juriului, Connect-R, trece prin cele mai emoţionante şi fericite momente din viaţa lui datorită noului statut pe care l-a căpătat, cel de tată. Alături de el se bucură şi colegii săi de juriu care îi fac diverse cadouri: „Îţi dăduiesc acest ceas deşteptător ca de la un tătic pentru un tătic. Doar gălăgia acestui ceas te va putea trezi după vreo două nopţi în care o să dormi doar o oră. Nici alarma de la telefon nu ai să o mai auzi. Să vezi atunci cum te simţi”, mărturiseşte CRBL.

Connect-R s-a bucurat de cadoul primit spunând că fiecare sfat este bine venit şi după ce a probat cadoul a mărturisit că alarma ceasului este precum picătura chinezească. Începând din primăvara aceasta, în cel mai nou sezon „România Dansează”, difuzat la Antena 1, telespectatorii vor putea urmări cele mai spectaculoase dansuri, dar şi cele mai imprevizibile declaraţii făcute de membrii juriului.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here