CRBL: „Eşti prima fată din România pe care o văd dansând aşa“

Ca sã fii dansator, trebuie sã te dedici total. Sã continui, indiferent de greutãţi sau de pãrerile celor din jur. Nu e uşor, dar Timeea a reuşit.

TimeeaTimeea este o tânără de doar 19 ani, din Oradea, pasionată de b-boying, un dans specific băieţilor, dar despre care concurenta spune că o reprezintă. A venit la preselecţiile România Dansează, show ce va debuta duminica 9 martie, de la 20:30, la Antena 1, însoţită de tatăl său, de la care a moştenit talentul şi pasiunea pentru acest dans. Connect-R nu a ratat ocazia de a-l invita pe scenă: „Vreau să văd un b-boy părinte!”.

Povestea Timeei a început în urmă cu 14 ani, când şi-a văzut tatăl dansând la o petrecere, la vârsta de 5 ani, iar de atunci a făcut orice pentru a continua povestea b-boying-ului. Deşi dansează alături de un grup, la România Dansează a venit singură, „Luăm linoleum-ul în spate şi mergem în centru, cu casetofonu, să ne antrenăm!” spune tânăra. Juraţii au fost cuceriţi de-a dreptul de relaţia specială tată-fiică.

„B-boy-iţa Timeea m-a făcut să transced în viitor şi să o văd pe fi-mea, pe scenă!” i-a spus Connect-R, iar dansul i-a lăsat pur şi simplu fără cuvinte: „Eşti prima fată din România pe care o văd dansând aşa!” i-a mărturisit CRBL.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here