CRBL îşi scoate la vânzare cele peste 70 de şepci

Un pasionat al dansului, juratul România Dansează, CRBL a luat o decizie radicală, chiar înainte de marea finală a show-ului, difuzată duminică, 18 mai, de la 20:30, la Antena 1. Artistul a decis să îşi scoată la vânzare colecţia sa impresionantă de şepci.

CRBL

Are peste 70 de exemplare, fiecare cu povestea ei, la care ţine enorm, însă, în numele dansului, a hotărât să renunţe la ele. „Vreau să îmi vând toate şepcile pentru a strânge bani să sponsorizez o trupă de break dance care să reprezinte România la BOTI – Campionatul Mondial de Break Dance. Am de gând să organizez un casting în ţară, în urma căruia să-i adun pe cei mai buni, care să ne reprezinte. Au nevoie de bani pentru costumaţii, repetiţii, drum, o mulţime de lucruri mărunte, dar care se adună” a povestit CRBL.

Deschizător de drumuri în lumea break dance-ului, juratul România Dansează a declarat că se simte oarecum dator să facă acest pas, mai ales că şi el a ajuns până în finala europeană a concursului, alături de trupa Freakquency, câştigătorii primului sezon România Dansează. Artistul va oferi mai multe detalii despre modalitatea de achiziţionare a şepcilor în finala România Dansează de duminică, de la 20:30, la Antena 1.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here