CRBL: „Primul meu salariu de balerin l-am pierdut la zaruri“

Lui CRBL, unul dintre cei patru jurați de la “Next Star”, îi plac mult tatuajele. Și fiecare dintre cele peste 20 de desene de pe corpul său are o semnificație anume. De exemplu, cele două zaruri de pe gât și le-a desenat după ce și-a pierdut primul salariu la… zaruri.

TCDU

„Eram balerin la Teatrul ‘Alexandru Davila’ din Pitești. Când am ajuns acasă, i-am spus mamei că mi s-au furat banii în autobuz, în drum spre casă… De aceea mi-am tatuat cele două zaruri pe gât, ca să îmi amintesc de acel lucru pe care l-am făcut atunci. Am pierdut așa mulți bani în adolescență. Mi-am dat seama că nu este bine ce fac și m-am oprit atunci când am văzut că banii câștigați astfel, pentru că am și câștigat bani în acest mod, îi cheltuiam pe nimicuri, a doua zi. Am conștientizat că banii obținuți altfel decât prin muncă nu au nici o valoare“, a povestit CRBL.

Zilele trecute, la filmările pentru „Next Star“, juratul a primit vizita fiicei sale, Alessia, care a ținut să vadă cum este la tati la serviciu. „A urcat pe scenă și mi-a spus că ar veni și ea la ‘Next Star’ dar că, pentru asta, trebuie să se pregătească foarte bine”, a mai spus CRBL, amuzat.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here