CRBL s-a ascuns după un scaun de teama Monicăi Petrică

Supershow-ul „România Dansează”, care poate fi urmărit duminică, 5 aprilie, de la 20:30, la Antena 1, are parte de o întoarcere de situaţie în această ediţie.

CRBL Balet

Dacă până acum CRBL era juratul mai exigent, adevărata putere la masa decidenţilor pare-se că o are, de fapt, Monica Petrică. După evoluţia superbă a unei tinere balerine pe scena show-ului, la apariţia steluţelor pe ecran, CRBL nu a mai fost de găsit la masă, ci ascuns după un scaun: simţindu-se cu musca pe căciula pentru că i-a dat concurentei steluţa roşie, artistul s-a făcut mic, la propriu, de teamă ca Monica Petrică îl va certa.

Ceea ce s-a şi întâmplat: balerina s-a arătat nemulţumită de cum a jurizat CRBL, astfel că l-a invitat pe scenă, să performeze câteva mişcări de dans clasic, pentru a constata cât sunt de dificil de efectuat. “Nu sunt aşa rău precum par”, i-a spus CRBL tinerei concurente. “Dar Monica a început să mă enerveze foarte tare, pentru că ştie prea multe despre balet”, şi-a justificat artistul gestul de a-i acorda steluţa roşie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here