CRBL și-a dus soția la Paris, la concertul lui Beyonce și Jay Z

CRBL i-a pregătit o mare surpriză Elenei, soția lui, și, weekend-ul trecut, a dus-o pe aceasta la concertul lui Beyonce și al lui Jay Z, de la Paris.

crbl concert paris sotie

„Pentru că la noi în casă există icoana lui Beyonce, la care ne închinăm și chiar a lui Jay Z lângă (râde). Am vrut să-i fac o surpriză Elenei și, pentru că își dorea foarte mult, am dus-o sâmbătă la Paris, la concertul celor doi. A fost ultimul concert din acest turneu al lui Beyonce și Jay Z, iar ei au ales acest oraș, singurul din Europa, pentru că acolo s-au cununat și pentru că jumatate din staff-ul lui Jay Z e din Paris. Concertul a fost incredibil! Astfel, am mulțumit-o pe Elena, mi-am spălat păcatele, ca să zic așa, trecute și viitoare (râde)”, a spus CRBL.

Lui CRBL îi pare rău că nu a mai găsit biletele cele mai scumpe, care aveau prețul cuprins între 1.700 și 2.500 de euro pentru că, la acest tarif special, beneficiai de un tratament extraordinar, în plus aveai ocazia să iei masa cu cele două staruri.

„Erai preluat de la intrare, cu limuzina, covor roșu, hostesse, aveai un preparty, vedeai tot concertul de la zona VIP, aveai acces în backstage, puteai face poză cu Beyonce și Jay Z, primeai autograful lor personalizat și, atenție, serveai masa alături de ei. Mă oftic pentru că nu am putut să cumpăr aceste bilete, a fost un număr limitat, de 45 de bilete maximum, care s-au dat instantaneu. Însă nu mă las și, dacă aș putea vreodată să-i fac Elenei această surpriză, ar fi senzațional”, mai spune el.

În cele două zile cât au stat la Paris, Elena și CRBL au apucat să vadă La Defense, Arcul de Triumf, Luvru. „Iar Elena s-a întâlnit, cu totul întâmplător, cu cele trei verișoare ale ei. Una stă în Germania, una la Paris, alta la Londra. Nu se văzuseră de opt ani. A fost o altă întâmplare incredibilă pentru ea”, conchide artistul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here