CRBL și Bianca Rus revin la „Splash! Vedete la apă“

Opt vedete se vor întrece în salturi spectaculoase joi, 20 august, și vineri, 21 august, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a show-ului “Splash! Vedete la apă”.

splash vedete crbl IMG_4573

După ce au concurat în sezoanele anterioare, Vladimir Drăghia, CRBL, Natalia Mateuț, Ionuț “Pitbull” Atodiresei, Emilia Ghinescu, Sânziana Buruiană, Iulian Barbu, zis „Piticul”, și Bianca Rus revin în emisiunea prezentată de Pepe, Alina Pușcaș și Diana Munteanu, ca să își ia revanșa. Trei dintre ei se vor califica în semifinalele care vor începe de săptămâna viitoare.

“Am revenit la “Splash!” ca să mă răzbun pentru tot ce mi s-a întâmplat rău anul trecut, când am fost nedreptățit. Am venit ca să câștig!”, spune, hotărât, Vladimir Drăghia.

Dacă CRBL s-a antrenat în secret, ca să-i surprindă pe toți, colegi și jurați, cu saltul său, Ionuț “Pitbull” Atodiresei a venit la bazin și în afara orelor de antrenament, ca să își exerseze săriturile. Natalia Mateuț spune că a vrut să vină din nou la “Splash!”, pentru că “sunt bătăioasă și pentru că vreau să demonstrez că sunt bună”, Iulian Barbu pentru că are ambiția să arate ce poate, chiar dacă îi e teamă să nu se înece, Sânziana Buruiană pentru că vrea, de această dată, să încerce o săritură spectaculoasă, iar Emilia Ghinescu pentru a-și demonstra curajul și determinarea.

În ceea ce o privește pe Bianca Rus, aceasta va urca la platformă direct de la spital din cauză că, la antrenamente, s-a accidentat serios la brațul drept și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here