Cristi Minculescu, 40 de ani de carieră muzicală! Artistul a împlinit astăzi 60 de ani

Cristi Minculescu, etalonul incontestabil al muzicii rock din România și simbolul trupei Iris, împlinește astăzi 60 de ani de viață și 40 de ani de la debutul muzical, moment în care a luat naștere și celebrul salut „Bună seara, prieteni!”.

„Până în acest moment al vieții mele am învățat care sunt lucrurile cu adevărat importante, că viața este fragilă și că trebuie să fiu mai bun, mai prezent în viața celor dragi mie, mai îngăduitor – chiar și cu mine însumi, dar în același timp mi-am dat seama că nu mai este loc de ezitări sau de evitat probleme nerezolvate”, a spus Cristi Minculescu cu ocazia acestei duble aniversări.

„Mă simt foarte bine la 60 de ani: mai sănătos și plin de viață ca oricând. Mă simt puternic și dornic să fac și să învăț lucruri noi. Vreau să țin pasul cu tot ce e nou, inclusiv tot ceea ce înseamnă social media. De altfel, dacă ne urmăriți paginile de Facebook și Instagram veți observa că suntem foarte activi”, adaugă Cristi Minculescu.

Luna ianuarie va fi una dedicată distracției în trupa „Bună seara, prieteni!”, urmând ca și basistul Doru “Boro” Borobeică să-și sărbătorească ziua de naștere, astfel încât petrecerile cu prietenii și familiile vor fi încununate de un concert excepțional la Berăria H din București, în data de 26.01.2018.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here