Cristi Minculescu şi Iris, concert simfonic pe 22 decembrie, la Sala Palatului

Vocea de succes a rock-ului românesc din toate timpurile, Cristi Minculescu, și legendara trupă Iris, alături de soprana Felicia Filip, violoncelistul Adrian Naidin și Orchestra Sinfonia București sub bagheta dirijorului Florin Totan, vor urca pe scena Sălii Palatului din Capitală în data de 22 decembrie, începând cu ora 20.00, pentru a cuceri audiența cu încă un concert memorabil intitulat, Rockolinde Simfonic.

Poster IRIS

Prietenia statornică între marii artiști și profesionalismul incontestabil reprezintă fără doar și poate, esența succesului, răsplătit de public prin bucuria reîntâlnirii și a aplauzelor fulminante oferite la fiecare apariție pe scenă.

După 15 ani de la concertul ”Athenaeum Live”, Rockolinde Simfonic poate fi definit ca un concert festiv, o reeditare a celui mai apreciat concert rock-simfonic susținut de trupa IRIS împreună cu soprana Felicia Filip. Ineditul concertului Rockolinde Simfonic va fi completat de momente muzicale remarcabile, oferite de binecunoscutul violoncelist Adrian Naidin, acompaniat de band-ul său format din Ionuț Micu – tobe, Andrei Bălașa- chitară și Mircea Muntenița – bass .

Timp de aproximativ două ore, spectatorii vor păși în lumea Iris. Vor trăi momente emoționante și se vor putea bucura din plin de interpretările pieselor de colecție selectate pentru acest show.

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate la prețuri variabile în funcție de categoria de loc, după cum urmează:

VIP – 175 lei
Cat.I – 150 lei
Cat.II – 115 lei
Cat.III – 75 lei
Cat.IV – 50 lei

Acestea pot fi procurate de la Sala Palatului, Librăria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica, Unirea Shopping Center (etj.2), Diverta, Flanco și online prin ticketnet.ro, myticket.ro, bilet.ro sau iabilet.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here