Cristian Miron şi Larisa Bercea, dans inedit pe melodia „Diggy Down“

Cristian Miron, dansatorul şi coregraful INNEI, a format grupul de dansatori Anturaj. O parte din ei o însoţesc pe INNA la evenimente, alţii dansează pentru artişti cunoscuţi din România. Sunt tineri, talentaţi, dornici să îşi dezvolte cariera şi să se exprime prin arta dansului.

Trupa de dans Anturaj

Primul lor video este coregrafia celui mai recent single al INNEI – „Diggy Down”, filmat de Khaled Mokhtar, câştigător al YouTube Music Awards.

Coregrafia de la „Diggy Down” îi aparţine lui Cristian Miron şi a fost prezentată live pentru prima dată în finala show-ului „Vocea României” unde INNA a cântat ca invitat special.

Grupului Anturaj i s-a alăturat şi Larisa Bercea, cunoscută publicului datorită participării la show-ul „Românii au talent”. Ea a făcut un dans la bară pentru aceeaşi piesă – „Diggy Down”. De filmare s-a ocupat Bogdan Daragiu, colaborator constant al INNEI pentru multe videoclipuri oficiale şi sesiuni live.

Videoclipul oficial al piesei „Diggy Down” a ajuns la 7 milioane de vizualizări. INNA urmează să susţină o serie de concerte în România în Oradea, Alba-Iulia, Galaţi şi Bacău, iar în februarie, două dintre cele mai importante show-uri sunt în Suedia şi în Chile.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here