Cristina Spătar a vizitat-o la maternitate pe Cristina Rus

Cristina Spătar s-a numărat printre puținele persoane publice care au fost în vizită la Cristina Rus pentru a o felicita personal după ce artista a născut. Cele două au ținut legătura prin telefon pe toată perioada sarcinii, însă, din cauza programului nu au reușit să se vadă de câteva luni bune.

Cristina SpatarPrin urmare, Cristina Spătar a profitat de prilejul nașterii fetiței pentru a-i face o surpriză solistei.

„I-am cumpărat o mulțime de hăinuțe și accesorii pentru cea mică, de mai multe mărimi și am stat de vorbă vreo două ore. Dragoș Jr. și Albert sunt de-o seamă, așa că ne consultăm mereu în privința educației lor. De altfel, pentru că Dragoș Jr. a început deja să ia lecții de pian, mi-a recomandat un loc de unde pot să-i cumpăr și eu un pian bun lui Albert, căruia îi place la nebunie muzica. Mă bucur enorm că o va boteza la fel ca pe mine, Cristina Maria. Cristina arată impecabil, chiar mai slabă decât era înainte de a rămâne însărcinată. Începuse deja să alăpteze și mi-a spus că este mai fericită ca oricând. Abia așteptăm să mergem și să petrecem la botez”, a povestit Cristina Spătar.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here