Cristina Spătar face zilnic 500 de abdomene

Înainte să devină mamă, Cristina Spătar nu prea era „prietenă“ cu sportul, și asta pentru că mama natură a fost foarte darnică în privința ei și a înzestrat-o cu gene foarte bune.

cristina spatar sala abdomene

După ce a trecut de 40 de ani și mai ales după ce l-a născut pe Albert, primul ei copil, lucrurile s-au schimbat complet. Cele 17 kilograme acumulate în timpul sarcinii și-au pus amprenta pe trupul ei, iar lupta cu kilogramele în plus nu a fost deloc ușoară. După ce a venit pe lume și Aida, de nevoie, Cristina a devenit dependentă de sport, motiv pentru care și-a făcut propria sală de forță chiar în incinta casei sale.

„Am aparate pentru toate grupele de mușchi. De trei ori pe săptămână vine antrenorul meu personal, iar în rest lucrez singură, dar nu la fel de susținut cum o fac atunci când vine el“, a spus Cristina Spătar.

În fiecare zi, solista face câte 500 de abdomene, ceea ce a făcut ca talia ei să arate ca la 20 de ani. Acum cântărește din nou 55 de kilograme, este foarte atentă la alimentație și își încurajează copiii să facă din în ce în ce mai multă mișcare.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here