Cristina Spătar, în carantină timp de o săptămână

Cristina Spătar a intrat în carantină împreună cu toată familia din cauza unui virus foarte puternic pe care l-a contactat Abert, fiul ei, de la grădiniță.

cristina spatar carantina

„Toată familia umblă cu măști prin casă ca să nu contaminăm și bonele care, la rândul lor, au familii. Nu am mai trecut niciodată prin simptomele acestea îngrozitoare. Am frisoane, mă doare carnea, tușesc, nici măcar nu pot să stau în picioare. Pe copii a trebuit să-i separ, fiecare stă și se joacă în camera lui. Albert ia antibiotice, tușește, se simte la fel de rău ca și mine. O săptămână trebuie să stăm izolați”, a spus Cristina.

Deocamdată, singurul care a scăpat neatins de acest virus este Alin, soţul artistei. „Alin este, de obicei, cel mai sensibil. Mă mir cum de el este bine. Chiar și tatăl lui s-a îmbolnăvit. A venit să ne ajute să luăm medicamente și, la scurt timp, au apărut și primele simptome”, a adăugat Cristina Spătar.

Această situație o încurcă cu atât mai mult pe solistă, cu cât avea programate mai multe evenimente la care trebuia să participe, iar acum este nevoită să le anuleze pe toate.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here