Cristina Spătar, prima şedinţă foto în noua casă, alături de fetiţa ei

Deşi până acum nu a dorit să se pozeze în noua casă şi să o prezinte publicului larg pe Aida, fetiţa ei în vârstă de un an şi nouă luni, acum, Cristina Spătar a realizat o şedinţă foto pentru revista Story, în care apare alături de micuţă, în noua casă.

cristina spatar casa noua fetita aida

Cântăreaţa le-a mărturisit jurnaliştilor de la Story că Aida o va urma cu siguranţă în ceea ce priveşte cariera, deoarece este foarte activă atunci când aude muzică şi începe să danseze. „Muzica este visul meu şi al mamei mele, e ca un drog. Nicio clipă nu am vrut să renunţ la această pasiune şi nici nu o voi face pănâ în clipa în care Aida îmi va lua locul. Îi place să asculte chiar şi muzică populară, dansează… Vreau să cumpăr un pian şi să îi aduc profesor acasă“, a afirmat Cristina Spătar.

Referitor la noua ei casă, Cristina Spătar afirmă că este casa visurilor ei şi că a amenajat-o exact aşa cum şi-a dorit. „Este casa la care am visat întotdeauna, acolo mă simt cel mai bine. Am mobilat-o exact aşa cum mi-am dorit, în stil baroc. Avem toate facilităţile, iar eu mă bucur cel mai mult de sala de sport pe care am amenajat-o la mansardă“, a mai spus artista pentru revista Story.

2 COMENTARII

  1. cu ce bani?….cu banii salariatilor de la firma shelter a sotului—k nu platesteste salariile dekt 1 data la 3luni—si-amenajat casa si toate dotarile

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here