Cristina Spătar, prima vacanță fără copii

De când a născut-o pe Aida, fetița ei în vârstă de un an și șapte luni, Cristina Spătar și-a canalizat toată energia pentru îngrijirea micuței.

cristina spatar vacanta

Chiar dacă are două bone, iar Albert a început să meargă la grădiniță, cântăreața a început abia acum să se mai desprindă de tot ceea ce înseamnă statutul și meseria de mamă.

Pentru prima oară de când o au pe Aida, Cristina și Alin Ionescu au plecat într-o mini vacanță la munte, fără copii. Cei doi au fost la Poiana Brașov, unde s-au plimbat pe munte, au respirat aer curat și s-au retras la cel mai vestit restaurant tradițional din stațiune.

vacanta cristina spatar

„Am reușit să ajung din nou la kilogramele de dinainte de sarcină, așa că mi-am permis o masă copioasă și delicioasă la Coliba Haiducilor, unul dintre restaurantele noastre preferate atunci când ajungem în Poiană. Am fost cu atât mai fericită, cu cât, fiind o mare iubitoare de muzică populară, ne-au cântat lăutarii și am avut parte de o atmosferă tipic românească“, a spus Cristina, care a terminat de înregistrat o nouă piesă, compusă de Smiley, în studioul „HaHaHa Production“, urmând să filmeze, în scurt timp, și videoclipul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here