luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRICristina Spătar şi-a amânat lansarea noului single

Cristina Spătar şi-a amânat lansarea noului single

Din respect pentru cei care şi-au pierdut viaţa în accidentul aviatic din Apuseni, Cristina Spătar a anunţat că şi-a amânat lansarea noii melodii.

cristina spatar amana lansarea melodiei zambesc

Artista trebuia să-și lanseze joi, 23 ianuarie, o nouă piesă, care urma să marcheze și revenirea ei pe piața muzicală, după o pauză de mai bine de un an, timp în care s-a împărțit între studiourile HaHaHa Production și cei doi copii ai săi, Albert și Aida.

În urma tragediei aviatice în care și-au pierdut viața pilotul Adrian Iovan și studenta Aurelia Ion, solista a decis amânarea acestui eveniment, cu atât mai mult, cu cât piesa se numește „Zâmbesc“.

„Dragii mei, din respect pentru cei care și-au pierdut viața în tragicul accident aviatic, am hotărât să amân lansarea celui mai nou single al meu, intitulat ‘Zâmbesc’“, și-a anunțat vedeta fanii pe Facebook, acesta fiind, totodată, un gest prin care, Cristina vrea să sublinieze faptul că este alături de familiile îndoliate.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.