Cristina Spătar: „Viaţa mi-a dat tot felul de necazuri“

Duminică, 29 noiembrie, Cristina Spătar este invitată în emisiunea Constantin 60’. Artista îi dezvăluie lui Alexandru Constantin secretele din spatele celebrităţii, dar şi greutăţile prin care a trecut de-a lungul vieţii, de la ora 23.00, la Prima TV.

cristina spatar constantin 60 viata necazuriCristina Spătar este din Oneşti şi este foarte mândră de originile ei. A crescut într-o familie modestă, dar a avut parte de o educaţie bună, pe care îşi doreşte să le-o ofere şi ea copiilor săi, Albert şi Aida. Spune despre părinţii ei că au fost oameni cinstiţi şi muncitori, care puneau foarte mult preţ pe familie.

„S-au iubit foarte mult şi ne-au oferit, mie şi surorii mele, o educaţie foarte bună. Mi-aş dori să-mi educ şi eu copiii, aşa cum am fost eu educată, cu modestie, bun simţ şi disponibilitate de a-i ajuta pe cei din jur”, povesteşte Cristina Spătar, în emisiunea Constantin 60’, de la Prima TV.

Artista a avut o copilărie frumoasă şi o adolescenţă la fel de frumoasă, până în momentul în care mama ei s-a îmbolnăvit de cancer la colon. Cristina a suferit enorm şi spune că şi-ar fi dorit să moară ea în locul mamei sale.

„Viaţa mi-a dat tot felul de necazuri. Când s-a îmbolnăvit mama de cancer, a fost cumplit. Am avut trei ani de calvar. Nu-i doresc nimănui să stea alături de un bolnav, cu atât mai puţin să fie bolnav. Plângeam în continuu, îmi doream să mor, pur şi simplu. Nu vroiam să o văd pe ea murind. N-am suportat ideea asta. A fost foarte greu. M-a marcat foarte tare acea perioadă”, a mărturisit artista.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here