Cu cine și ar dori să colaboreze muzical Mihai Nae, antrenorul de câini al vedetelor

Mihai Nae
Mihai Nae

Mihai Nae, antrenorul de câini al vedetelor, este pasionat de muzică și a început să cânte încă de la 11 ani. Muzică a fost una dintre primele pasiuni și deși s-a dedicat antrenării câinilor, continuă să facă muzică și are o mulțime de planuri muzicale care sunt surpriză.

„Muzică ocupă un loc important în viață mea. Prin ea mă relaxez și mă încarc cu energia potrivită pentru a putea da cățeilor ce este mai bun. Fără muzică ar fi o viață fără farmec fără culoare. Am multe planuri. Am o piesă foarte bună care va fi o surpriză. O să placă mult. O să fie o surpriză. Îmi doresc să fiu sănătos și să îmi pot atinge obiectivele sufletului meu că și până acum. Îmi doresc că Dumnezeu să fie în continuare lângă mine. Aș lucra cu Ruby, Dan Bitman, Uzzi cu Paula Selling, Pepe, Liviu Varciu”, Am multe planuri. Am o piesă foarte bună care va fi o surpriză. O să placă mult. O să fie o surpriză”, a povestit Mihai.

“„La 11 ani am început cu profesorul Marian Tănase la casă de cultură Nicolae Bălcescu, după care am lucrat cu doamna profesoară Oana Pârvu la Palatul Național al copiilor”, a povestit într-un interviu. „De la Palatul Național al copiilor am fost ales și angajat în televiziunea română TVR în emisiunea Kiki Riki Miki și aveam saluriul de 700.000 de lei . Așa era atunci. Aveam 13 ani cred. Am muncit mult. Industria muzicală era complicată. Nu am avut șansă însă talent nu mi-a lipsit. Trebuie să ai și șansă. Sriam că va veni o zi în care voi demonstra că pot. Dar am vrut să o fac în felul meu. Am vrut să îmi placă mie în primul rând ce cant. Acum se întâmplă asta și îi mulțumesc lui Dumnezeu”, a mai spus el.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here