Cu doar 15 lei pe zi poţi vedea artiştii internaţionali de tribute pe cele trei scene ale festivalului HeyDay

Creart vă invită la HeyDay – concertul imposibil, în perioada 27 – 29 mai, timp de 3 zile, când Bucureştiul devine gazda celui mai mare festival internaţional de muzică tribute din România.

HeyDay

 

Aşa cum Glastonbudget, care se desfăşoară în Leicester, Marea Britanie, adună an de an zeci de mii de iubitori de muzică bună, festivalul HeyDay, aflat la prima ediţie, promite să deschidă seria evenimentelor similare în Bucureşti pentru fanii hiturilor care au făcut istorie de-a lungul timpului.

Pe lângă muzica bună, participanţii la festival îşi pot face gratuit tatuaje cu artiştii favoriţi, pot viziona filme, se pot machia sau îşi pot aranja coafura în stilul idolului lor. Mai mult decât atât, există şi o zonă de gastronomie și de băuturi răcoritoare. De asemenea, copiii vor avea un loc de joacă special amenajat, unde vor putea desfăşura diferite workshop-uri interactive.

Biletele se găsesc pe eventim.ro, la casa de bilete creart (Piața Alexandru Lahovari nr. 7), iar în cele trei zile de festival pot fi cumpărate și de la cele două case special amenajate (Zona Metrou Izvor și zona Splaiul Independenței / Bd. B.P. Hasdeu).

Intrarea copiilor în vârstă de până la 14 ani, însoțiți de părinți, este liberă!

Intrarea se face vineri, 27 mai, începând cu ora 16:00, iar sâmbătă, 28 mai, și duminică, 29 mai, începând cu ora 12:00. Concertele pe cele două scene mari sunt programate în fiecare zi începând cu ora 17:00.

Informații utile:

• Accesul la festival se va face pe la cele două intrări, una aflată lângă staţia de metrou Izvor şi cea de-a doua situată în colţul parcului, la intersecţia străzii Bogdan Petriceicu Haşdeu cu Splaiul Independenţei.
• La intrare, publicul primeşte brăţări cu care poate ieşi şi intra, în mod repetat, din spaţiul de festival. Brățara trebuie păstrată la mână pe întreaga durată a festivalului (pentru abonament) sau pentru întreaga zi (pentru biletul de o zi). În caz de pierdere, înstrăinare sau rupere/tăiere voluntară a brățării, aceasta își pierde valabilitatea, persoanei în cauză fiindu-i refuzat accesul înapoi în incinta festivalului.
• Vor fi două ambulanţe la eveniment + două corturi de prim ajutor cu personal specializat.
• În vecinatatea scenelor, zgomotul produs poate fi mult peste nivelul suportat de cei mici, prin urmare recomandăm dopuri sau căști de protecție, precum și petrecerea timpului mai departe de zonele zgomotoase.
• În perimetrul HEYDAY va exista un birou de informare, semnalizat ca atare, care va funcționa și ca birou de obiecte pierdute. În cazul în care găsiți sau pierdeți ceva, aici veți putea raporta acest lucru.
• ACCESUL CU BICICLETE / SKATE / LONGBOARD / TROTINETE este permis numai cu condiția să nu pună în pericol siguranța celorlalți participanți din spațiul de festival. În cadrul festivalului vor exista spații de parcare special amenajate, fără suprataxă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here