Cum arata Calin Geambasu in copilarie si cine este cea mai importanta femeie din viata lui

calin geambasu
calin geambasu

Astazi ar fi fost ziua bunicii-mama lui Calin Geambasu care a publicat un mesaj emotionant pe pagina lui de socializare. „Totul.💚. Prin ea am învățat iubirea și sacrificiul de sine prin dărnicie și ocrotire. Ea și-a dat totul pentru mine. Fiecare zi din viața mea, până pe la vârsta de 15-16 ani, am fost doar alături de ea, sub protecția, grija permanentă și bunatatea ei. Ea mă ducea, ea mă aducea de la Școală (vreo 20.000 de pași, iar între timp, spăla și gătea pentru toată familia, în orele când CO2 era subingineră la un serviciu unde se simula munca, iar tatăl meu era prin străinătate sau se odihnea după șprițuri și poker cu prietenii).

Tot ea, Mama Bunica, și-a vândut unica ei garsonieră pentru a-mi cumpăra yo câteva aparate cu care urma să îmi încep munca în studioul propriu, iar apoi la Școala Vedetelor. Ea a fost acel PLUS de Magie în viața mea. Ah, și era și fostă asistentă medicală la copii. Injecțiile cu Penicilină erau aproape plăcute făcute cu mâna ei…

calin geambasu cu bunica-mama in copilarie
calin geambasu cu bunica-mama in copilarie

Dupa ce m-am mutat din casa părinților mei narcisiști (fix vis-a-vis am cumpărat apartament!), Mama stătea nemișcată în balcon, ore întregi în fiecare zi, doar să mă vadă ieșind câteva minute. Schimbam niște zâmbete calde, apoi mă întorceam la muncă (lucram la emisiunea GENIALII, dar și alte comenzi). În acei ani munceam foarte mult în studio pentru a-mi putea achita apartamentul pentru care cu drag și în mod salvator mă imprumutase Petrescu George. Ea e Mama Bunica. Azi ar fi fost Ziua Ei. Te iubesc mereu!”, a scris Calin pe pagina sa de faceboook.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here