Cum este să cânți la nunta regală

Nu în fiecare zi poți spune că ai cântat la nuntă regală, însă pentru Sheku Kanneh-Mason, a fost oportunitate unică în viață.

Sheku Kanneh-Mason Violoncelistul în vârstă de 19 ani a cântat la nunta regală pentru 600 de invitați. Sheku a transmis celor de la Newsbeat că întreaga zi a fost “de-a dreptul uimitoare”. El a cântat trei piese la nuntă: “Paradis’ Sicilienne”, “Faure’s Apres un reve” și “Schubert’s Ave Maria”, primele două fiind propriile recomandări, iar ultima fiind o cerere specială din partea ducelui și a ducesei Sussex.

“Primele două piese le-am sugerat pentru că sunt piese pe care le plac de foarte mult timp”, a declarat el pentru Newsbeat. “Ave Maria, care este probabil și cea mai populară piesă dintre cele trei, a fost sugestia cuplului”.

Sheku, primul câștigător negru al titlului “BBC Young Musician în 2016”, s-a dus la capela de la Windsor cu câteva săptămâni înainte de nuntă, însă numai cu o zi înainte a reușit să repete alături de orchestră.

Aproximativ 1200 de persoane din public au fost invitate la Castelul Windsor pentru nuntă. Oprah Winfrey, David și Victoria Beckham și George și Amal Clooney au fost câteva dintre celebritățile care au participat la eveniment.

Se estimează că aproximativ 2 miliarde de telespectatori au vizionat nunta regală la nivel mondial.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here