Dacă nu s-ar fi apucat de rap, Cabron s-ar fi făcut preot

Jazzy Jo și Cabron au fost invitații matinalului Kiss FM de vineri, 5 decembrie, unde au cântat live piesa pe care au lansat-o împreună, ‘Taci un pic’. În vreme ce Cabron le-a mărturisit fanilor că i-ar fi plăcut să se facă preot, Jazzy Jo a declarat că -ar plăcea să colaboreze cu Gheorghe Zamfir.

Cabron si Jazzy Jo la KISS FM„Care a fost prima piesă rap pe care ai ascultat-o”, a vrut să știe Andrei. „Când eram mic, nu prea ascultam rap. Tata îmi punea tot felul de Stevie Wonder, James Brown, din astea. 2Pac a fost primul pe care l-am prins, la început”, a declarat Cabron.

Andrei a plusat și l-a întrebat ce i-ar fi plăcut să facă, dacă nu s-ar fi apucat de rap. „Preot”, a răspuns invitatul. „Încerc să mi te imaginez în sutană”, a râs Andrei. „Stai să mă vezi peste o săptămână nebărbierit”, a replicat Cabron.

„Știi ce bine cântă? Ar fi putut fi conducător de sobor bisericesc foarte ușor”, a intervenit și Jazzy Jo. „Deocamdată sunt conducător de obor”, a spus Cabron.

Jazzy Jo le-a dezvăluit ascultătorilor Kiss FM cu cine ar vrea să colaboreze în viitor. „Mi-aș dori foarte mult să pot să colaborez cu Gheorghe Zamfir”, a spus ea, menționând că nu l-a cunoscut pe artist până în prezent.

Artista a mărturisit că-și scrie versurile de mână, pe caiet. „Observ că e din ce în ce mai greu să scrii de mână”, a declarat Jazzy Jo.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here