Dan Bittman a deschis primul și cel mai mare wake park din România, „A2 Wake Park“

Aventură, relaxare și un pic de răcoare. De asta au avut parte invitații lui Dan Bittman la lansarea primului și singurului Wake Park din România, „A2 Wake Park“.

dan bittman a2 wake park

În apropierea Bucureștiului, la kilometrul 49 de pe Autostrada Soarelui, solistul trupei Holograf le-a creat iubitorilor de sporturi extreme pe apă un mediu propice de exprimare. Lacul Sulimanu pune la dispoziția fanilor o instalație profesionistă de wake board pe cablu, prima de acest fel și cea mai performantă din România, câteva apartamente, bungalow-uri, terenuri de fotbal, plajă, și o terasă amplasată pe malul lacului. Vedeta parcului este sistemul de cabluri 5.0, singurul sistem pe cinci stâlpi din România.

„De ce un Wake Park? Pentru că-mi place aventura. Pentru că ador apa și pentru că locul ăsta e ideal pentru relaxare în familie. Pe lângă wakeboard, poți să vii cu familia la plajă, poți să te plimbi pe câmp, cu ATV-ul, poți să încingi o partidă de fotbal. Am vrut să creez un loc dinamic, plin de distracție. Mi-am dorit să transform lacul Sulimanu într-un colț de Paradis, unde întreaga familie, de la cel mai mic, până la cel mare, să poată face sport“, a spus Dan Bittman.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here