Dan Bittman, dat afară de la Antena 1?

După ce a fost prezent pe platourile Kanal D, unde a filmat pentru serialul „Fetele lu’ dom’ profesor“, Dan Bittman riscă să-şi piardă locul de muncă de la Antena 1.

dan Bittman x factor

Potrivit Spy News, noul sezon al show-ului „X Factor“ va începe cu o schimbare neprevăzută în juriu: şefii din Băneasa au decis eliminarea lui Dan Bittman din echipă. Există unele zvonuri potrivit cărora Bittman va fi înlocui în juriu de Horia Brenciu, care abia ce a semnat cu Antena 1.

Informaţiile nu au fost confirmate însă de nimeni, ba mai mult, Dan Bittman a spus că nu a fost anunţat că urmează să fie dat afară de la Antena 1.

„Până acum, nu m-a contactat nimeni să-mi spună dacă voi mai fi sau nu în juriul de la X Factor. Într-adevăr, am filmat un episod pentru un serial al prietenului meu, Cătălin Cățoiu. Chiar nu știu ce intenții au cei de la Antena 1 în legătură cu X Factor. Am auzit că Horia Brenciu e acum la Antena 1. Eu, unul, nu am nicio problemă să fiu înlocuit de Horia Brenciu. Dar, deocamdată, nu am nicio veste de acolo“, a spus Dan Bittman.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.