Dan Bordeianu: „Stau cu chitara în braţe şi nu mă pot abţine să nu cânt“

Dan Bordeianu, prezentatorul show-ului “KIDSing”, ce va fi difuzat în toamnă la Kanal D, şi-a descoperit pasiunea pentru chitară şi a început să studieze singur acest instrument. În scurt timp, a ajuns să-şi impresioneze cunoscuţii cu talentul său muzical.

Dan Bordeianu“De vreo doi ani studiez – e un fel de a spune, pentru că nu am metodă, nu am profesor. Când am câteva ore libere stau cu chitara în braţe şi nu mă pot abţine să nu cânt…Însă întotdeauna mi-am zis că nu sunt suficient de bun muzician astfel încât să le cer bani altora să mă asculte. La început, am cântat cu prieteni, chiar şi cu o tânără cântăreaţă, Alexandra Uşurelu, dar întotdeauna am cântat pe post de invitat şi nu am luat-o în serios”, a spus Dan Bordeianu.

Dan Bordeianu a întâlnit în timpul preselecţiilor pentru “KIDSing” copii foarte talentaţi din punct de vedere muzical, unii dintre ei adevăraţi “omuleţi orchestră”.

“M-a impresionat un puşti care ştia să cânte la mai multe instrumente: pian, vioară, muzicuţă, acordeon, chiar şi la banjo. Şi lista nu se oprea aici! E important ca părinţii să încurajeze talentul copiilor lor şi să le ofere ‘parghiile’ necesare pentru ca acesta să se împlinească”, a adăugat Dan Bordeianu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here