Dan Helciug: „Nu am primit nimic de-a gata“

Pe 21 noiembrie, de la ora 13.00, Dan Helciug îi povestește Florentinei Fântânaru la „Dincolo de aparențe” momentele în care a regretat că nu a plecat din România imediat după Revoluție, dar și provocările pe care i le întinde zilnic ipostaza de părinte.

dan helciug antena stars dincolo de aparente

„Cu toate că îmi iubesc foarte mult țara, am trăit foarte greu până am intrat în showbiz și mi-am croit destinul cu propria mea mână: am cărat butelii, am descărcat tiruri, am muncit în piață la Matache, am cântat la metrou, am făcut multe lucruri ca să obțin niște bani. Până la urmă mi-a prins bine această experiență, nu am primit nimic de-a gata”, declară artistul.

Cu toate că i-a fost greu, el spune că a avut întotdeauna extraordinar de multă încredere că va reuși, în cele din urmă, să facă bani din muzică. „Ceea ce mi-am dorit în copilărie și adolescență, ceea ce mi-am proiectat atunci se întâmplă acum în mare parte”, mărturisește el.

Dan Helciug va mai explica la Antena Stars de ce crede că românii sunt o națiune frustrată și agresivă și va povesti cât îi este de greu să își educe copiii astfel încât să îi pregătească cu adevărat pentru societatea în care trăim.

„Mi-e foarte greu pe măsură ce crește Luca să îi deschid ochii și să îi arăt realitatea. Ca părinte, asta e misiunea cea mai dificilă: aceea de a-ți crește copilul drept, dar maleabil în același timp. Este necesar să învețe că trăim într-o junglă, unde lucrurile nu sunt doar albe și negre”, mai spune el.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here