„Dangerous Woman“, noul album semnat Ariana Grande, cel mai bine vândut album din lume în această săptămână

Dominând topurile din întreaga lume, Dangerous Woman, a ocupat primul loc în topul iTunes în peste 70 de ţări. Cu vânzări de peste 175 de mii înregistrate doar în Statele Unite, albumul marchează şi prima săptămână cu cele mai bune vânzări din întreaga carieră a artistei, conform Billboard.

Ariana GrandeTotodată, exceptând-o pe Beyonce, este şi cel mai bine vândut album în săptămâna de debut a unei artiste în 2016. Mai mult, este unul din cele mai bune debuturi de albume din 2016. În Statele Unite este pe primul loc în topul de albume digitale. Consumul global a depăşit echivalentul unui milion de albume vândute, în timp ce Ariana a obţinut pentru prima dată primul loc în topuri în Regatul Unit, Irlanda, Olanda, Noua Zeelandă şi Italia, dar şi în Canada, Australia sau Mexic, unde a mai ocupat prima poziţie cu albumul My Everything, din 2014.

Este cel de-al treilea debut consecutiv pe prima poziţie în topul Japanese Oricon Internaţional Album. Între timp, de la lansarea pe 11 martie, primul single extras de pe album, Dangerous Woman, continuă să urce în topuri, de pe locul 14 până pe poziţia a opta în Billboard Hot 100 săptămâna aceasta.

Lansarea albumului fost amplificată de sprijinul radio şi de campaniile de pe platformele digitale. Ariana a încheiat un parteneriat cu Snapchat pentru The Ariana Lens. Cu ajutorul Apple Music, The Ariana Lens a depăşit 100 de milioane de vizualizări în Statele Unite, Regatul Unit, Canada şi Australia. Promovarea inovativă a albumului a inclus şi dezvăluirea unei piese pe zi în Apple Music în săptămâna lansării şi o prestaţie live într-un cadru intim la Angel Orensanz Center în New York.

Nominalizata Premiilor Grammy şi răsplătită cu numeroase discuri de platină, Ariana a găzduit un episod al show-ului Saturday Night Live, pe lângă apariţiile în cadrul MTV Movie Awards 2016, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, Radio Disney Music Awards, Good Morning America, Jimmy Kimmel Live!, The Voice şi Billboard Music Awards.

Recent, revista Time a introdus-o pe Ariana în topul celor mai influente persoane din lume, distincţie pe deplin meritată având în vedere popularitatea în continuă creştere a artistei, iar revista Billboard i-a dedicat cea mai recentă copertă.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here