Daniel Iordăchioae: „După ce am slăbit mă îmbrăcam cu chiloții legați la spate“

Prezent în studioul Radio 21 la „Dimineața-n mare fel cu Bogdan și Shurubel“, Daniel Iordăchioae a făcut mărturisiri super amuzante.

Iordachioaie

Totul a plecat de la o întrebare pe care băieții o lansaseră ascultătorilor: „Ce ți-ai cumpărat prima dată după o despărțire?”, întrebare la care Daniel Iordăchioae a vrut să raspundă în mod special: ”Când am rămas singur ultima dată, primul lucru pe care mi l-am cumpărat a fost mâncare gătită. Să spunem lucrurilor pe nume, așa e real”.

Când Shurubel a completat râzând: ”Şi haine noi în fiecare săptămână, ca să nu fie nevoie să le speli pe alea vechi”, Daniel Iordăchioae a fost și mai franc: ”Aia a fost mai crunt, pentru că eu chiar am avut nevoie de haine noi. Am slăbit 47 de kg și nici chiloți nu mai aveam. Vreo câteva zile, până am făcut rost de bani, mă îmbrăcam cu chiloții legați la spate”.

Iordăchioae si Whats Up au povestit și despre începutul colaborării lor care s-a concretizat în piesa ”Pe furiș”: s-au întâlnit la o petrecere, se simpatizau și își știau piesele, așa că și-au propus să scrie un cântec împreună.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here