Daniel Iordăchioae și un prieten au mâncat odată două tăvi de savarine

Sâmbătă, de la ora 12.00, Daniel Iordăchioae nu doar gătește la „Star Chef”, ci și uimește gazdele emisiunii cu dezvăluirile sale despre cât de mult obișnuia să mănânce.

Star Chef„Când începi să ai probleme de sănătate și pofta dispare”, declară la Antena Stars artistul. El povestește că înainte a se apuca de slăbit, meniul lui era unul care ar fi putut sătura o familie întreagă. După cum își amintește invitatul lui Nicolai Tand și al Mariei Simion, el conținea „antreu, două, trei ciorbe, două feluri doi și desert”.

De fapt, capitolul desert era unul foarte consistent, pentru că se întâmpla să mănânce și un tort întreg. „Să știți că nu exagerez cu nimic”, mărturisește el.

Tot la „Star Chef”, Daniel Iordăchioae va povesti cum a mâncat odată, împreună cu un prieten, nici mai mult nici mai puțin de două tăvi cu savarine.

„Am avut un spectacol la Teatrul din Ploiești. Am mâncat cele 24 de savarine împreună cu mentorul meu muzical de la vremea aia, compozitorul Dumitru Lupu. Eu și Mitică am trimis un băiat de la tehnic să cumpere două tăvi de savarine. Savarinele au fost foarte gustoase, chiar dacă au fost 24, una după alta. Nu m-am simțit rău nicio secundă” povestește amuzat cântărețul.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here