sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăȘTIRIDansatoarea Flavia Mihășan va participa la „Splash! Vedete la apă“

Dansatoarea Flavia Mihășan va participa la „Splash! Vedete la apă“

Flavia Mihășan, pe care telespectatorii o văd în fiecare zi, la “Neatza cu Răzvan și Dani”, participă în această vară la cel de-al treilea sezon al show-ului “Splash! Vedete la apă”, care va începe în curând la Antena 1.

flavia mihasan splash vedete la apa

„Fiind o fire sportivă, am acceptat cu plăcere să particip la ‘Splash’. Îmi plac foarte mult provocările, iar această emisiune a reprezentat una dintre cele mai mari provocări ale acestei veri. Mai mult decât atât, mi-am făcut aici prieteni noi alături de care m-am simțit foarte bine“, a afirmat Flavia.

Frumoasa balerină spune că îi place foarte mult apa și că a învățat să înoate pe când era micuță, de la tatăl ei, la mare. Merge la bazin când are ocazia și nu a mai sărit în mod profesionist, dar nu se sperie de asta.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.