„Dansez pentru tine“: Elena de la Mandinga a părăsit competiția. Cine a intrat la duel?

Vineri seară, în ringul viselor de la „Dansez pentru tine“ au pășit șase perechi, însă la finalul emisiunii, în concurs au mai rămas doar cinci. Cuplurile care au trebuit să se lupte în ediția din 8 noiembrie pentru a nu părăsi competiția au fost cele formate din Dima şi Iulia și din Elena de la Mandinga şi Freek.

elena-ionescu-dansez-pentru-tine

Cu toate că s-au antrenat intens toată săptămâna, pentru a-i convinge pe telespectatori că merită să rămână în concurs, Elena şi Freek au părăsit show-ul „Dansez pentru tine“. Telespectatorii au votat, iar Dima a avut 59,9 la sută, în timp ce Elena a primit doar 40,1 la sută din voturi.

„A fost o experiență unică. Aici mi-am întemeiat a treia familie. Freak e parte din familia mea. Am avut trei coregrafi cărora le mulșumesc. De Freak o să mai auziți, vom avea multe proiecte împreună. Va fi coregraful trupei Mandinga“, a spus Elena Ionescu.

Echipele condamnate la duel în această săptămână au fost: Ruby și Alexandru, cu 77,05 puncte, şi echipa formată din Giani Kiriţă şi Dana, cu 82,05. Ambele echipe se află pentru a doua oară la duel.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here