„Dansez pentru tine“: Falemi a părăsit competiția. Cine a intrat la duel?

Vineri seară, în ringul viselor de la „Dansez pentru tine“ au pășit șapte perechi, însă la finalul emisiunii, în concurs au mai rămas doar șase. Cuplurile care au trebuit să se lupte în ediția din 1 noiembrie pentru a nu părăsi competiția au fost cele formate din Ema și Falemi și din Kiriță si Dana.

falemi dansez

Cu toate că s-au antrenat intens toată săptămâna, pentru a-i convinge pe telespectatori că merită să rămână în concurs, Ema și Falemi au părăsit show-ul „Dansez pentru tine“. Telespectatorii au votat, iar Giani Kiriţă a avut 61,66 la sută, în timp ce Falemi a primit doar 38,34 la sută din voturi. „Nu e capăt de ţară. O voi ajuta de acum încolo. Nu a fost totul doar aici“, a spus Falemi, la finalul emisiunii.

Giani Kiriţă a avut parte de susţinerea lui Adrian Mihalcea, Ionel Dănciulescu, Florentin Petre, Vlad Munteanu, Don Baxter, Chef Cătălin şi Chef Sorin, Mihai Bobonete, Gina Pistol şi Corina Caragea, care i-au transmis câte un mesaj de încurajare.

Echipele condamnate la duel în această săptămână au fost: Dima şi Iulia, cu 103 puncte, şi echipa formată din Elena de la Mandinga şi Alexandru, cu 104,5. Echipa formată din Ruby şi Alexandru este cea care s-a salvat, cu un total de 105 puncte.

Cel mai mare punctaj a fost obținut de cuplul Sore şi George, 117,5 puncte, urmați de Ilinca Vandici, alături de partenerul ei Răzvan (115,5 puncte). Pe locul trei, cu 111 puncte, au fost Giani Kiriţă şi Dana.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here