duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRI„Dansez pentru tine“: Ruby și Sorin Brotnei au ajuns la duel

„Dansez pentru tine“: Ruby și Sorin Brotnei au ajuns la duel

Prima ediție din noul sezon „Dansez pentru tine“ a fost una de bun augur pentru Sore și partenerul ei, George, care au fost preferații juriului și ai publicului. La polul opus s-au aflat Ruby și Sorin Brotnei, care au ajuns la duel.

ruby sorin brotnei duel dansez pentru tine

Pe locul întâi, potrivit notelor juriului, au fost Sore şi George, cu 92 de puncte. Pe locul al doilea, cu 86 de puncte, s-au situat Ilinca Vandici şi Răzvan, iar locul al treilea a revenit perechii Iulia şi Dima, cu 82,5 puncte. Următoarele locuri au fost ocupate de Emanuela și Nana Falemi(81,5 puncte), Dana și Giani Kiriță (81 de puncte), Elena de la Mandinga și Freak (81 de puncte), Alexandra și Sorin Brontei (80,5 puncte) și Ruby și Alexandru (79,5 puncte).

Astfel, în cea de-a doua ediție a noului sezon „Dansez pentru tine“, Ruby și Sorin Brotnei se vor duela, una dintre vedete fiind nevoită să părăsească show-ul.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.