Daria Văcăroiu, fostă concurentă la „Next star“, a câștigat concursul „Super kids“ din Germania

Daria Văcăroiu, finalistă în sezonul trecut al emisiunii “Next Star”, difuzată de Antena 1, a câștigat concursul „Super Kids” Germania 2016 și va apărea în această toamnă în show-ul american “Little Big Shots”, difuzat de NBC.

Super KidsÎn Germania, Daria a ieșit învingătoare în fața a 15 copii din alte țări, impresionând juriul și telespectatorii germani cu felul în care cântă cu vocea și harpa. Ea a fost remarcată de producătorii germani cu momentul artistic pe care l-a susținut anul acesta în cel de-al șaselea sezon al show-ului prezentat de Dan Negru și invitată să participe în Germania la emisiunea “Super Kids”.

Prezentată ca un copil multitalentat, Daria i-a uimit pe toți cu talentul său muzical, fiind aplaudată în picioare de publicul prezent în sală, după ce a cântat remarcabil cu vocea acompaniindu-se la harpă.

Ascensiunea Dariei Văcăroiu nu se oprește aici. Talentata elevă a Liceului “George Enescu” din București va apărea în această toamnă pe scena show-ului american “Little Big Shots”, difuzat de NBC, fiind astfel prima româncă invitată să participe la această emisiune de talente care se difuzează peste Ocean.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here