David Garrett aduce in Romania spectacolul “Unlimited Live”

Celebrul artist german David Garrett, unul dintre cei mai buni violonisti contemporani, va reveni anul viitor in Romania cu doua noi spectacole.

Dupa ce a cucerit publicul roman in anul 2018, cu două reprezentații sold-out ale concertului ,,EXPLOSIVE LIVE”, David Garrett revine, în toamna lui 2020, pentru două concerte fabuloase la București și la Cluj-Napoca.

Concertele fac parte din cadrul turneului mondial „UNLIMITED LIVE” care va debuta in Germania, in vara anului viitor. Reprezentatiile din Romania vor avea loc pe 21 octombrie 2020, la Sala Palatului din Capitală si pe 23 octombrie 2020, la BT Arena din Cluj-Napoca.

In cadrul show-urilor, David Garrett va fi acompaniat de band-ul sau. Publicul va avea parte de un program unic de crossover, alaturi de cele mai cunoscute hit-uri și balade rock din toate timpurile, și, desigur, muzică clasică.

Biletele fost puse în vânzare la prețuri incepand cu 120 lei și pot fi achiziționate online de pe Eventim.ro, precum și în magazinele partenere: Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, Cărturești, Humanitas și benzinăriile OMV.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here