David Garrett revine cu albumul „Rock Revolution“

Superstarul violonist David Garrett are o revenire spectaculoasă, odată cu lansarea albumului, Rock Revolution, alături de label-ul Decca Records. Interpretările unice ale unor hituri clasice din muzica pop/rock, piese de la Phil Collins, Prince, The Verve sau Rage Against The Machine, precum şi propriile compoziţii, vor transmite, prin noul album de cross-over al lui Garrett, Rock Revolution, expresia pură a talentului incontestabil al unuia dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi artişti ai generaţiei sale.

David Garrett“Fiecare cântec în parte poate fi considerat un clasic”, spune Garrett. “The Rolling Stones, Queen, Michael Jackson sau Coldplay – sunt doar câteva exemple de genii muzicale, iar faptul că am avut ocazia să le reinterpretez melodiile pentru albumul Rock Revolution este un lucru de care mă simt foarte mândru”.

Fie că se află acasă, pe scenele muzicii clasice, ori în faţa a mii de oameni, în cadrul marilor concerte cross-over, David Garrett aduce doze egale de pasiune, emoţie şi viziune artistică, indiferent de context. Admirat de iubitorii de muzică de pretutindeni, David Garrett a câştigat 16 discuri de platină şi 23 de aur, în ţări precum Germania, Elveţia, Austria, dar şi în colţuri mai îndepărtate ale globului, China, Mexic, Taiwan, Brazilia sau Singapore.

Prezentând hit-uri ale tuturor timpurilor – Born in the USA, Eye Of The Tiger şi Superstition, dar şi propriile compoziţii – răvăşitorul Duel Guitar versus Violin şi incredibilul Baroque Reinvention, plus reasamblarea unică a compoziţiei lui Tchaikovsky, Concertul Nr.1 pentru vioară – David Garrett prezintă continuarea traseului de mare succes pe care l-a cunoscut albumul Rock Symphonies, vândut în milioane de exemplare.

Săptămâna trecută, David Garrett a fost prezent în România, în cadrul festivalului George Enescu. Artistul a anunţat că va reveni în ţara noastră, în 2018, în cadrul turneului “Explosive-Live”, şi va concerta pe 8 iunie 2018, la Sala Palatului din capitală.

Turneul “EXPLOSIVE-LIVE” a început în luna noiembrie 2016 şi nu se va încheia foarte curând, căci succesul uluitor a bătut toate recordurile concertelor sale anterioare. Numai în primele trei săptămâni ale turneului, au fost vândute peste 200.000 de bilete, urmate de alte 100.000 de bilete vândute pentru concertele susţinute în primăvara acestui an.

Rock Revolution – Tracklist

1. In The Air Tonight

2. Born In The USA

3. Stairway To Heaven

4. Superstition

5. Bitter Sweet Symphony

6. Killing In The Name

7. Purple Rain

8. Eye Of The Tiger

9. Fix You

10. Concerto No.1

11. The Well Dressed Guitar

12. You’re The Inspiration

13. Duel Guitar vs. Violin

14. Bohemian Rhapsody

15. Earth Song

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here