David Guetta a anunţat tracklist-ul albumului „Listen“

David Guetta se pregăteşte de lansarea celui de-al şaselea album de studio, “Listen”, un material incredibil, pentru care artistul a lucrat intens timp de trei ani.

David Guetta“Listen” este un album compact care conţine şi numeroase surprize, înglobând o gamă largă de genuri muzicale: de la piese dance că “Dangerous” până la balade, precum este cea interpretată alături de Sia.

“Puteam să aleg a repeta stilul care m-a consacrat şi care s-a dovedit a fi de mare succes, însă am vrut să evoluez ca şi producător şi să ating alte limite. Să încerc idei noi. Să ies din zona mea de confort. Am lucrat cu pian, viori, chitări, am inclus şi elemente electro. Este şi un material axat pe versuri, de aceea l-am denumit Listen”, a spus artistul.

David Guetta a înregistrat deja un imens succes cu primul extras pe single, “Lovers on Sun”, care s-a clasat pe prima poziţie în topurile din Marea Britanie, Franţa şi Germania.

Albumul “Listen” va fi lansat oficial pe data de 24 noiembrie, dar până atunci, pe 31 octombrie, artistul ne va dezvălui mult aşteptatul videoclip pentru piesa “Dangerous”, regizat de Jonas A…kerlund.

Tracklist-ul “Listen” poate fi consultat mai jos:
01 Dangerous feat. Sam Martin
02 What I Did For Love feat. Emeli Sande
03 No Money No Love feat. Elliphant & Ms Dynamite
04 Lovers On The Sun feat. Sam Martin
05 Goodbye Friend feat. The Script
06 Lift Me Up feat. Nico & Vinz, Ladysmith Black Mambazo
07 Listen feat. John Legend
08 Bang My Head feat. Sia
09 Yesterday feat. Bebe Rexha
10 Hey Mama feat. Nicki Minaj & Afrojack
11 Sun Goes Down feat. MAGIC! & Sonny Wilson
12 S.T.O.P feat. Ryan Tedder
13 I’ll Keep Loving You feat. Jaymes Young & Birdy
14 The Whisperer feat. Sia

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here