duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRIDavid Guetta a depăşit două miliarde de ascultări pe Spotify

David Guetta a depăşit două miliarde de ascultări pe Spotify

David Guetta, cel mai urmărit artist de pe Spotify, cu mai bine de 6,8 milioane de urmăritori, a devenit cel de-al treilea artist din istorie care depăşeşte cifra de două miliarde de ascultări pe popularul serviciu de streaming.

david guetta 2 miliarde spotify

“Vreau să vă mulţumesc mult pentru că m-aţi ajutat să ajung la acest număr incredibil: două miliarde de stream-uri pe Spotify! Wow, de necrezut”, a spus David Guetta.

Guetta, care îi urmeaza pe Eminem şi Ed Sheeran, a reuşit să paveze calea muzicii dance devenind o parte a culturii muzicale contempoane din întreaga lume. Cel mai recent album, “Listen”, lansat în luna noiembrie, ocupă poziţii înalte în topuri, iar cel mai recent single, “Hey Mama”, interpretat alături de Nicki Minaj, Bebe Rexha şi Afrojack, a adunat deja 95 de mlioane de stream-uri şi se află în acest moment pe locul 6 în topul global întocmit de Spotify.

„Este incredibil să-l vedem pe David adăugându-şi numele în acest club select al celor care au depăşit două miliarde de stream-uri. Este primul DJ care a atins acest prag, ceea ce reprezintă o realizare de seamă. Privind la modul în care muzica dance explodează în acest moment ca gen muzical, nu pot decât să sper că va fi urmat în curând şi de alţii”, a spus Bart Cools, EVP Global Marketing şi A&R Dance Music, Warner Music Group.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.