luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRIDavid Guetta a înregistrat imnul oficial Euro 2016

David Guetta a înregistrat imnul oficial Euro 2016

Pe 25 aprilie 2016, UEFA şi David Guetta, unul dintre cei mai renumiţi producători muzicali şi DJ din lume, au confirmat că peste 1 milion de fani au contribuit la apariţia noului imn al Campionatul European de fotbal „EURO 2016”.

David Guetta

În decembrie 2015 David Guetta, ambasadorul EURO 2016, împreună cu UEFA au lansat o invitaţie şi o platformă online unde fanii au putut să-şi unească vocile pentru crearea noului imn al competiţiei. Toate inregistralile au fost ulterior mixate şi incluse în piesa „This One’s For You!”.

Despre colaborarea inedită, David Guetta declară că a fost o experienţă unică, iar emoţiile şi rezultatul au fost pe măsură! Artistul are doar cuvinte de laudă şi mulţumire pentru toţi cei peste 1 milion de fani care au răspuns invitaţiei de a se alătura în crearea unui imn ce va intra în istorie!

„This One’s For You!” va fi lansată în curând şi va fi interpretat de David Guetta la ceremoniile de deschidere şi închidere ale Campionatului European de fotbal, precum şi în timpul unui concert gratuit susţinut de artist în Paris pe Champ de Mars, în data de 9 Iunie.

Cântecul va însoţi toate anunţurile şi ştirile ce ţin de evenimentul sportiv al verii, iar în timpul fiecărui gol înscris, stadioanele vor răsuna cu refrenul special editat pentru ocazie. Fanii din toată lumea vor participa la crearea unei atmosfere unice uniţi de muzică şi pasiunea pentru sportul rege, fotbalul.

Despre această colaborare Directorul de marketing UEFA, Guy-Laurent Epstein a declarat : „Ştiam că este o legătură între muzică şi fotbal fiindcă ambele au la bază aceleaşi principii de unire a fanilor din toată lumea, de creare a emoţiilor pozitive, iar rezultatul colaborării lui David Guetta cu fanii, a demonstrat încă o dată cât de reală şi puternică este această legătură. David Guetta este unul dintre cei mai populari şi îndrăgiţi producători muzicali din lume, şi participarea fanilor în creaţia muzicală va contribui în mod inedit la susţinerea atmosferei extraordinare de care vom avea parte în această vară. EURO 2016 este diferit şi deosebit în acest an nu doar pe plan muzical, va fi unul dintre cele mai mari campionate europene de pînă acum, cu un număr record de 24 echipe participante, urmărite de peste 2 miliarde de oameni în toată lumea.Declaraţia că peste un milion de oameni au contribuit la acest eveniment este una deosebită şi valoroasă pentru noi!”

EURO 2016 începe pe 10 Iuie 2016 la ora 21:00, când selecţionata Franţei va juca împotriva selectionatei României pe stadionul „Stade de France” în Saint-Denis.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.