David Guetta vrea să fie primul DJ care mixează muzică în spaţiu

Francezul David Guetta este încântat de ideea de a fi primul DJ care mixează muzică în spaţiu, dar recunoaşte că este şi “puţin speriat” de acest proiect inedit.

david guetta

“Vorbeam cu cineva implicat în programul spaţial şi mi-a spus ‘Uite, antrenamentul este foarte simplu. Trebuie doar să zbori de câteva ori cu un avion militar şi să îţi imaginezi că va fi la fel, dar de zece ori mai intens'”, a declarat Guetta, potrivit contactmusic.com.

“M-a speriat un pic chestia asta, dar să fiu primul DJ în spaţiu? Asta ar fi o nebunie, ar fi un eveniment istoric!”, a precizat artistul francez, care a spus că preferă să compună muzică în timpul călătoriilor cu avionul, pentru că atenţia nu îi este distrasă de nimic din jur.

“Este unul dintre lucrurile mele favorite, pentru că, atunci când sunt într-un avion, nu am internet, nu am telefon, nimic. Îmi place să compun muzică în avion, este extraordinar”, a mai spus acesta.

“Pentru precedentul meu album, am pus muzică jurnaliştilor din avion. Am mixat în avion, de la Paris la Ibiza. A fost foarte distractiv, iar oamenii dansau. A fost extraordinar. Lumea venise lângă mine şi pilotul a reacţionat ‘Hei, treceţi la locurile voastre’, pentru că, normal, în avion, dacă toată lumea se mută într-un loc, botul avionului se înclină. Oamenii puteau să danseze, dar fiecare pe culoarul lui, ca să menţinem echilibrul avionului”, a spus DJ-ul francez, în vârstă de 46 de ani, într-un interviu acordat postului de radio britanic Kiss FM.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here