De ziua lui, Mihai Mărgineanu va lansa albumul „10“

Pe 2 octombrie, la Cinema Patria, chiar de ziua lui, Mihai Mărgineanu va sărbători alături de iubitorii muzicii sale 10 ani de când se află pe scenă şi le va oferi acestora un nou album – “10 (zece)” – “înregistrat în varianta live, fără nicio tăietură şi fără niciun adaos de ‘chimicale’ – sunete sau instrumente de pe calculator”, spune artistul.

Margineanu Cinema PatriaÎn urmă cu exact 10 ani, Mihai Mărgineanu lansa primul său album,”Gore”: “Împlineam 36 de ani şi mi s-a părut că soarta a fost darnică cu mine lăsându-mă să mi se întâmple aşa ceva. N-am avut nici cea mai vagă idee că momentul ăla a fost începutul unei vieţi frumoase, cadorisite din plin cu momente perfecte şi public din ce în ce mai numeros şi mai frumos. Cred că a venit timpul să mai spun ceva”, mărturiseşte Mărgineanu. Iar ceea ce “va spune” compozitorul şi cântăreţul fanilor săi, pe 2 octombrie, la Cinema Patria, este o muzică “dătătoare de stare bună”, pentru care speră că “dirigintele” public să-i acorde nota ’10 (zece)”!

Mihai Mărgineanu recunoaşte că nu avea de gând să scoată un alt album, însă “prea s-au grăbit cântecele astea să fie cântate!” Artistul mărturiseşte că, de-a lungul timpului, a strâns multe poveşti, aşa încât, pe 2 octombrie, la concertul de la Cinema Patria va ajunge în faţa publicului “cu tolba plină”: “De-a lungul celor zece anişori petrecuţi pe diferite scene , am strâns multe poveşti. Unele dintre ele le-am pus pe muzici, altele se vor a fi doar povestite. Cu cele puse pe muzici am eu o problemă şi vreau să le arăt oamenilor. Celelalte vor face subiectul unei cărţi la vremea senectuţii”, spune Mărgineanu.

Anul acesta, de ziua lui, pe 2 octombrie, la Cinema Patria, Mihai Mărgineanu “face cinste” fanilor cu un show special, iar pe scenă se vor regăsi şi câţiva dintre prietenii artistului. Biletele se pot achiziţiona de pe vreaubilet.ro sau de la casa de bilete de la Cinema Patria.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here