Deck Sounds îşi deschide seria party-urilor cu Elliphant

Deck Sounds, cea mai nouă platformă destinată muzicii live, îşi deschide seria party-urilor cu unul dintre cele mai fresh nume ale undergroundului: Elliphant, pe 25 ianuarie 2014, în Atelierul de Producţie!

Elliphant

Deck Sounds este cea mai nouă platformă muzicală destinată muzicii live, prezentată de Becks şi concepută special pentru a oferi tinerilor români acces la o serie de artişti străini care au reuşit să stârnească atenţia publicului din întreaga lume şi care nu ar trebui să lipsească în acest moment din playlist-ul celor care sunt la curent cu tot ce este nou şi cool în muzică indie şi electro.

Primul nume care deschide seria party-urilor Deck este Elliphant. Originară din Stockholm, Elliphant, pe numele real Ellinor Olovsdotter, a devenit cunoscută în aprilie 2012, odată cu lansarea single-ului Tekkno Scene ce a marcat debutul său pe scena suedeză. Stilul său extrem de aparte, un amestec de beat-uri îndrăzneţe pe ritmuri de indie electro şi dancehall pop şi influenţe jamaicane asumate, a fost rapid adoptat de trendseterii londonezi, Elliphant devenind unul dintre cei mai exotici noi artişti ce intrau în playlisturile cluburilor din Marea Britanie. În câteva luni însă piesele sale aveau să răsune şi dincolo de Ocean, odată cu semnarea unui contract cu Kemosabe Records a€“ Sony Music Entertainment. Primul single lansat în State, Music is Life, a fost urmat de un prim turneu pe continentul nord-american, muzică sa contagioasă câştigând tot mai mulţi adepţi.

„Uluitor” (NME), „neobisnuit de captivant” (The Guardian) sunt doar câteva dintre reacţiile jurnaliştilor străini care vorbesc despre „tupeul muzical” al tinerei suedeze, al cărei sound „vine parcă din viitor” (Pitchfork). Versuri abstracte şi ritmuri nebuneşti care instigă la dans, mişcări senzuale şi o energie molipsitoare pe scenă fac din Elliphant o prezenţa care creează dependenţă. Cu o carieră desfăşurată fast forward în decurs de un an, Elliphant şi-a lansat în 2013 primul album, A Good Idea, material ce include colaborări cu Diplo, Dr. Luke, Niki & The Dove, Erik Hassle şi Ras Fraser Jr. De altfel, artistă este considerată unul dintre cele mai reuşite proiecte muzicale în care Diplo s-a implicat, fiind totodată un exponent semnificativ al muzicii suedeze, alături de MA˜ şi Icona Pop.

Serile Deck vor începe cu nume locale ce fac cinste brandului românesc, trupe şi DJ ce pot oricând să reprezinte cu seamă scena autohtonă şi pe alte meleaguri, dacă nu au făcut-o deja. Ei sunt cei care vor fi responsabili să introducă publicul în vibe-ul Deck. Iar lor le vor urma a€œstrainii”: indie, alternative sau electro, artiştii care au reuşit deja să stârnească interesul radiourilor, organizatorilor de concerte, realizatorilor de topuri a€“ acele nume care se regăsesc deja pe afişele marilor festivaluri. Party-ul ce va avea loc pe 25 ianuarie 2014, în Atelierul de Producţie, reprezintă aşadar debutul seriei de evenimente Deck Sounds, care vor aduce şi în cluburile bucureştene artişti internaţionali care sunt deja a€œthe next best thing”!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here