Deezer oferă muzică nelimitată pe telefonul mobil

Deezer anunţă două mari îmbunătăţiri ale platformei, create pentru a oferi tuturor fanilor muzicii o experienţă de neegalat atât pe telefonul mobil, cât şi pe desktop sau pe tabletă.

DeezerPentru prima dată de la lansarea serviciului, cei care folosesc Deezer gratuit pe desktop, în modul Discovery, vor putea asculta piesele favorite şi pe telefonul mobil, graţie celor două funcţii noi care duc serviciile de radio streaming la un nou nivel.

Lasă muzica să CURGĂ pe telefonul tău mobil

Începând de azi, atunci când vei accesa Deezer de pe smartphone, vei avea acces la FLOW, prima funcţie de acest gen într-un serviciu de streaming, creată pentru a-ţi oferi propriul post de radio. Analizând biblioteca ta muzicală, precum şi ce muzică ai ascultat în trecut, FLOW creează un post de radio unic, încărcat la maxim cu toată muzica pe care o îndrăgeşti.

Ba mai mult, FLOW nu are restricţii de timp, dându-ţi astfel libertatea de a asculta muzica ta preferată oricând vrei, oriunde te-ai afla.

Fii pregătit să dai PLAY

Dacă nu eşti încântat doar de idea de asculta vechile tale piese favorite sau piesele din topuri, avem o nouă funcţie pentru tine a€“ butonul PLAY radio a€“ combină cele mai bune piese ale tale cu cele mai bune piese ale noastre. Aceasta ia toate playlist-urile tale preferate şi le combină cu recomandări din partea editorilor Deezer din întreaga lume pentru a crea un post de radio bazat pe descoperirea de noi trupe şi care este de asemenea disponibil gratuit şi nelimitat pe telefonul tău mobil.

Şi dacă asta nu e suficient, Deezer a lansat de asemenea şi o colecţie nouă de posturi de radio disponibile atât pe desktop cât şi pe mobil. Cu o funcţie nouă de căutare, alături de sute de genuri muzicale din care să alegi, această secţiune devine locul tău de inspiraţie atunci când vrei să descoperi muzică nouă.

Începând de azi, Deezer înlătură toate restricţiile de timp pe desktop şi pe tabletă, dând astfel utilizatorilor oportunitatea de a asculta şi de a descoperi muzică nouă, nelimitat şi gratuit.

Deezer pentru Mac uneşte colecţiile tale de muzică

Tot astăzi lansăm şi noua versiune Beta a aplicaţiei Deezer pentru Mac care, pentru prima dată, îţi permite să-ţi uneşti foarte uşor actuala ta colecţie de muzică cu cea de pe Deezer, punând astfel toată muzica ta într-un singur loc şi făcând-o disponibilă pe orice dispozitiv.

Indiferent de formatul pieselor, biblioteca ta muzicală este automat sincronizată cu Deezer, astfel că vei avea acces la întregul catalog Deezer de peste 30 de milioane de piese, precum şi la toată muzica ta preferată din colecţia ta de CD-uri sau de piese descărcate, prin simpla apăsare a unui buton. Diferită total de o simplă aplicaţie desktop, Deezer pentru Mac este mult mai uşor de folosit şi mult mai rapidă decât versiunea de pe web.

“Inovarea prin depăşirea propriilor limite este parte a ADN-ului nostru, iar principalul nostru scop acum este acela de a oferi o experienţă muzicală personală foarte intensă pentru fiecare utilizator în parte. Cu FLOW şi cu noua funcţie pentru pentru radio-urile de pe telefon, oricine va avea şansa de a descoperi muzică bună nouă pe telefonul lui mobil, complet gratuit şi fără alte limitări. În acelaşi timp, noua noastră aplicaţie Deezer pentru Mac este extrem de uşor de utilizat şi permite tuturor posibilitatea de a-şi uni colecţia de muzică pe care au strâns-o cu ardoare în trecut, cu muzică pe care o ascultă acum pe Deezer.”, a declarat Daniel Marhely, fondatorul Deezer.

Aceste noi funcţii continuă aşadar să ofere fanilor muzicii cea mai personalizată experienţă de descoperire a muzicii de până acum, alături de funcţiile De ascultat şi Explorează care au fost lansate la sfârşitul anului trecut.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here